Tuesday, February 28, 2012

Update 2012


Anak pokok stevia yang berumur sebulan sedia di jual dengan harga RM 3 sepokok blh dihantar di seluruh semenanjung Malaysia tidak termasuk kos penghantaran.

33 comments:

  1. Penghantaran guna apa? Ada minimum order?
    Email sy: adjam84@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum,
    Induk ni dari paraguay ke?...info pada sya chalyerr84@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. boleh pos mai padang serai dak?

    ReplyDelete
  4. Blh bagi alamat saja kita blh pos spai rumah...

    ReplyDelete
  5. boleh tny kebun kat mana? kalau dekat boleh saya ambik kt kebun..kalau x..pos pun boleh..saya nak beli pokok ni dengan daun kering.. ada minimum order ke? email saya : alynn0520@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Saya berminat nak dapatkan benih stevia...boleh email pada saya maklumat berkaitan: arthoz@gmail.com

    ReplyDelete
  7. kalau ada agen jual benih pokok Stevia di Kuching Sarawak, saya ingin nak beli. Kalau sesiapa tahu diminta sms saya ke hp 0168688140 atau email ke noh.stiforp@yahoo.com bila bila masa.
    Terima kasih
    Noh Muraee

    ReplyDelete
  8. adakah ini stevia rebaudiana dri spesis klon paraguay...ada pembelian minimum tak...brapa kos penghantaran

    ReplyDelete
  9. Klau saya nak beminat nak dpt kan anak benih pokok stavei mcm mn ye.. saya tinggal di sg petani juga..

    ReplyDelete
  10. WTB: benih pokok stevia.. sila email ke efdzal36@gmail.com
    Hp: 016-9527688

    ReplyDelete
  11. Salam saya nak benih steviatni.berapa kos penghantaran ke sarawak?

    ReplyDelete
  12. Says hendak benih stevia.sila emails ke jega302@ gmail.com kosnya

    ReplyDelete
  13. Sye hendak membeli nya..email sye : amerkirin@gmail.com hp : 0139199746

    ReplyDelete
  14. Sy nk beli anak pokok dan daun sekali..
    Email saya at norisyam06@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Saya berminat nak beli pokok stevia ni? Bagaimana cara pls email idzaereynee@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Sy nk beli anak pokok dan yg keeing skali.emel quotation ke fazliana12@gmail.com masuk skali kos penghantaran

    ReplyDelete
  17. Saya berminat nak beli anak pokok stevia. Boleh email harga sepokok termasuk kos penghantaran ke serizamer@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Saya berminat nak beli pokok stevia ni termasuk kos penghantaran? email: rustam118.ri@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Saya berminat nak beli pokok stevia ni termasuk kos penghantaran? email: rustam118.ri@gmail.com

    ReplyDelete
  20. salam.. saya berminat nak beli pokok stevia. tolong email saya.. wanua8@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Hi..saya nak benih nya...Pls let me knw

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Saya juga mencari anak pokok stevia whatsapp sy untuk keterangan plz
    0162007429

    ReplyDelete
  24. Sy berminat dgn benih stevia..boleh tlg wassap sy 014 7757011

    ReplyDelete
  25. Ada lg ke pokok Stevia.sy berminat. Msg. 016 2195 919

    ReplyDelete
  26. mai sya nk bli gak benih pokok ni ada lg ka. 0123403678

    ReplyDelete
  27. mai sya nk bli gak benih pokok ni ada lg ka. 0123403678

    ReplyDelete
  28. Email kat msms.plan@gmail.com

    Atau whatsapp 0174247788

    ReplyDelete
  29. Email kat msms.plan@gmail.com

    Atau whatsapp 0174247788

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum minta maaf pada semua buat masa skg pokok x ada lagi.

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum minta maaf pada semua buat masa skg pokok x ada lagi.

    ReplyDelete
  32. 0ll31917205 zefenz. saya mau beli benih stavia. Boleh post ke Sarawak bro ?

    ReplyDelete